Single Blog

Elváráson felül

Product Services

A szerény előrejelzések ellenére az idei CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás (ápr. 6-10.) óriási siker volt részünkre.

Annál is inkább pozitív ez számukra, mivel a Horizont™ acélszerkezetes technológiánkat 25 évvel ezelőtt a Construmán mutattuk be először.

Hosszú út van mögöttünk, a bemutatkozásunk óta a Horizont™ Technológia tulajdonosaként, a tervezés, gyártás és szerelés szintjén is piacvezető szerepet töltünk be Magyarországon. Az elmúlt 25 év alatt folyamatos műszaki fejlesztés eredményeként ma már a profilgyártó kapacitásunk eléri az évi 400.000 m2 épület előállításához szükséges mennyiséget.

Egyik fő célkitűzésünk, hogy új partneri ügyfélcsoport tagjaként üdvözöljük az önkormányzatokat, beruházókat, kivitelezőket és építészeket.

A kiállítás 40 ezres látogatói létszáma nagy érdeklődést mutatott, melynek eredményeként, számos új üzleti kapcsolatot sikerült kiépítenünk. Standunkon nagyszámú szakmai csoport érdeklődött a technológiánk iránt.

Alkalmunk volt számos bemutatót tartani, társkiállító partnereinkkel a Saint- Gobain és Star Construct Group részvételével.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Saint-Gobain, mint a Rigips, Isover és Weber termékek kizárólagos forgalmazója a HORIZONT™ acélvázat választotta, az új kitöltő fal rendszerének elemeként.

A kiállításon résztvevő HORIZONT™ partnereink, számos nagyobb projektre kötöttek szerződést, különösen a szerdától péntekig tartó hivatalos szakmai napokon.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Magyar Építéstechnikának (epitestechnika.hu), mint hivatalos média támogatónak és a Klassic Kreatív Stúdió reklámügynökségnek (klassic.hu), segítő közreműködését a kiállítás megszervezésében és sikeres lebonyolításában.